veckan som gått

Hela veckan har bara varit jobb, jobb, jobb.
Var jätteduktig o jobbade övertid 2 timmar i onsdags =) duktig kicka!

Nu är de söndagkväll o Kim står o lagar Hasselbackspotatis, Fläskfilé o till de blir de Beasås. MUMMA!
Bullen o Sandra åkte hem för typ 2 timmar sen.
De kom hit i fredags o har sovit kvar här i två nätter. Vi har mest spelat, kollat på film, ätit o umgåtts.
Henke kom hit en sväng på fredagskvällen och på lördagen med. Blev ingen pulkaåkning som jag hade hoppats på men vi har haft ättekul ändå. kommit i säng kl 3 på natten både fre o lör.

Jag o Kim satt o pratade lite framför tv:n när dom hade åkt o kom fram till att vi verkligen älskar att ha folk hemma. Det är särskillt kul när de stannar kvar över natten o extra, extra kul när det är folk man tycker om =)
Det blir lixom aldrig tråkigt, inte ens när man inte har nått att göra.  Är väldigt glad att vi tycker likadant när det gäller sånt.
Tänk om han tyckte det var jobbigt med besök o bara ville vara ensam på helgerna o ta det lugnt. För det blir stökigt o m ycke disk o bla bla bla...Tar gärna hans om städning OCH disk.... bara det kommer folk o hälsar på.
I LOVE IT!!

Tack Bullen o Sandra för en treeeeevlig helg! Det måste vi göra om. O nästa gång ska vi ha med Ante också.

Nu ska jag ringa Linda o prata lite skiiiiiiit =)









en helt underbar helg

I fredags slutade jag kl 15. Skyndade mig hem o fixa lite o packade o sen bar det av till Visingsö.
 Åkte hem till Elin. Vi pratade gamla minnen o drack vin o kollade Let´s dance. Det var en riktigt mysig kväll. Elin var lite rädd att jag skulle vilja vara vaken länge så hon var tvungen o hålla sig vaken. Men så var inte fallet. tror nästan jag var trött innan henne på kvällen.
Gick upp i ottan. Då Gick vi ut i stallet o släppte ut hästarna o sen matade vi korna, hönsen o fåren o gav dom vatten o sen in o äta frukost. Sen ut o mocka o fixa, sen red vi Nero o Nattis på åkern. Det är 1,5 år sedan jag red...så belive me...jag har träningsverk idag!!!
Sen tog vi emot en häst som varit till uthyrning som kom tillbaka.
O efter det bakade vi två snoppkakor. MMmmm...dom va goda.

 Tjejerna trillade in vid 7 snåret. Sofie, Sara, Linda o Eva o självklart jag o Elin.
Spelet "Med andra ord" åkte fram o jäävlar vilket drag de blev.. Elin o Sofie Vann. Men det var för att jag var IQ befriad =)
Jättekul o träffa alla igen. Kändes inte riktigt som förr, men det kan la inte vara så konstigt när man inte träffas lika ofta längre som dom gör som bor på samma ö. Men kul hade vi.
Tackar bugar o bockar till Elin för att jag fick komma o för att hon ville ha mig redan på fredagen =)
I will be back!!!

Nu har jag kommit hem. Det är kallt hemma. Söndagsmys med älsklingen. Lön i morgon =) BRA...för då kan vi köpa mer ved =)

En helt underbar helg...nu kan jag gå till jobbet med ett leende på läpparna på Måndag =)



Jag rider Nattis. Elins häst.


Här är en av hästarna på gården...den e söööt!


Sara o Linda =)


Elin e koncentrerad när Sofie läser upp "lapparna"

jobb, vänner o helg

aaa... jag jobbar ju på Fagerhults belysning. jag monterar lamparmaturer. Står på en lina o gör samma sak om o om igen...inte så jättekul. Men jag får ju lön så...bu fucking hu!
Men det är ju på andra sidan av Vättern. Tar en timme o åka dit. det är 5,2 mil dit. Inte särskillt kul alls. då inser jag hur mycket jag saknar Posten. Trivdes juh jättebra där. Jag saknar att jobba med Linda, Helena, Anders o Patrik...

Idag är det Torsdag.. o vet ni vad det betyder....att det är fredag i morgon!!!! O i morgon ska jag till Elin efter jobbet =) det ska bli så kul. längesen man va o sov över hos nån kompis...
klappa fåren o lammen, klappa kossorna o rida, o bara inhalera hästdoften =) mumma! miss it a lot!

Har inte pratat me Sonja på flera dagar. så jäävla svårt o få prata med denna kvinna! Antingen jobbar hon eller så är hon me nån kompis eller me Niklas o då är hon inte "pratbar". Saknar ju henne som fan! O Malin ska vi knappt prata om. Har inte pratat med henne på månader tror jag. Kan hända nångång i månaden att hon skriver på facebook, men that´s it... Så jääävla tråkigt när man tappar kontakten mer o mer med människor man verkligen tycker om och som man vill ha i sitt liv. Men vad kan man göra åt saken. Jag kan ju inte telefonterrorisera dom direkt....jag kan bara sitta o vänta o hoppas på att nån av dom ringer till mig nåndag. vill ju inte att dom ska tycka att jag e jobbig som ringer helatiden. det är inte alls det jag vill.

ojojoj vad tankar som flyger omkring i huvudet om dagarna. smart att ha en blogg så man kan få skriva av sig lite ibland.

Lev varje dag som om det vore din sista!

kvällsmys

kvällsmys med älsklingen =) mi like, mi like.

Det snackas om att Bullen o Sandra kanske kommer hit nästa helg, jag hoppas det. Skulle vara jättekul!
Nu i helgen ska jag hem till Elin o leka på fredagkväll o på lördag ska jag vara med henne o leka bonde. =) Kan hända att det blir en liten ridtur med =) DET var längesen. Har inte ridit sen förra sommaren. OJ! Det är längesen. Sen på lördagkväll blir det girl´s night.
Elin, Jag, Linda, Sofie o några till... =)

Guuud va trött man är när man kommer hem från jobbet. Helt jävla slut.  I går han jag äta o scrapa 2 sidor. hittade lite gamla kort från när vi e små. Det var kul o klippa o klistra lite. 

Nu sitter Kim o kolar Dukes of Hazzard : the beginning o jag har kollat igenom hela nätet efter hästar....förstår inte varför man kan  sitta i timmar o kolla efter perfekta hästar ..när jag inte ens ska köpa nån! Eller alltså jag ska juh köpa en nångång..men de e väl om typ 10 år. För innan dess lär jag inte ha råd =)  De kommer, de kommer....en vacker dag. O DÅ mina vänner har jag stenkoll på vart på nätet man hittar den perfekta hästen för mig =)

Bedtime!! Om man ska orka med morgondagen....



söndag

Tackar bugar o bockar för en otroligt trevlig lördagskväll på friskis o svettis i stan där Markus G hade sin 30 års fest. Kändes lite märkligt innan man kom dit att ha en fest på friskis o svettis men det var riktigt fint o mysigt i lobbyn som för övrigt var väldigt stor o jag tror att vi kan ha varit ca 30-40 pers.
Träffade Sara från Malmö som hamnade vid samma bord som mig. O vi hade jättekul hela kvällen...klockan blev mycket o jag ville verkligen inte åka hem.
Jag kan tycka att det är väldigt jobbigt när man träffar nya människor som man faktiskt tycker om så bor dom såklart i en annan stad. Men men så är det.

Är inte ens bakis i dag o det är underbart. Kim däremot mår inte kalas tror jag. Borde gått o lagt mig för längesen men jag känner verkligen inte för det. För om jag går o lägger mig nu så vaknar jag o ska gå till jobbet.. o jag vill inte de.
                                                                      Life´s a bitch!

Jag hatar att vara en "funderare"....

Jag blir snart tokig av alla tankar som virrar runt i mitt huvud. Varför måste jag vara en sån tänkare för?? Jag tänker o funderar o dagdrömmer heeela dagarna.. o det är INTE positivt kan jag lova.
Man funderar o tänker på vad folk kanske tror eller kanske tänker o vad som kanske skulle kunna hända. Daa! Jag blir galen!

Mina mesta tankar o funderingar senaste dagarna  har varit om bland annat...
* Kim, kommer jag att ha honom resten av mitt liv verkligen?! Om han hittar nån annan då eller tröttnar.
* Min familj, man måste ta vara på de man har...tänk sen när dom inte finns här mer. Skulle vilja träffa alla   MYCKE oftare.
* Bästa vänner som egentligen inte är några riktiga bästa vänner.
* Kompisar som inte hör av sig... ska jag också sluta höra av mig då? Men då försvinner juh kontakten helt...
 Är det bara jag som e dum nog att tro att man kan vara kompis med folk som bor långt bort??
* Jobb...hur länge får man stanna på Fagerhults lixom? o VILL jag verkligen vara kvar där?

Snälla kan någon bara radera mina tankar, funderingar o drömmar! Så jag kan få leva i nuet!

Draft: Jan. 15, 2010

Mmmm...fredag!!!

I tisdags fick Ida o Andreas en liten son...Eddie!  GRATTIS! Va kul o bli mamma. Jag är tveksam vad jag vill när det gäller det. Mysigt o ha barn o nångång ska man väl ha det. Som Kim säger: Får man inga barn så får man inga barnbarn....så sant så sant.
Men hur och när ska man få in barn i sitt schema?? Känns som att man vill att båda ska ha ett varsitt fast jobb först.  O så ska man ha ork till det med.

Och jag vill åka utomlands med min älskling först. Vi har lixom inte varit iväg på solsemester tillsammans än. O det vill jag väldigt gärna. Men nu känns det iallafall som att det är inom räckhåll...Botswana...... När Kims föräldrar flyttar dit så lär vi väl åka o hälsa på. 
Jag har inte varit utomlands sen sommaren 2000. I frankrike.
Eller ja, jag har ju varit i Danmark o Tyskland o Tjeckien...men inte nånstanns med sol o bad...O jag veeeet. Nu tänker alla...vadå Frankrike då! Nä, men nu är det så att jag var där på sommaren o jag va på Franska Rivieran o det var VÄLDIGT varmt o skönt.
JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!! Gief Utomlandsresa!!



funderar

Har tänkt på en grej...eller rättare sagt en händelse som inträffade för lite mer än ett år sedan...
o jag o en person blev lite osams på fyllan. Efteråt när man hade piggnat till och nyktrat till bad jag om ursäkt o personen ifråga sa" Det är ok vi var fulla och det blev nog något missförstånd"
Det ska tilläggas att det BLEV verkligen ett missförstånd.
Men den här persoonen  sa saker som jag tog riktigt illa vid av.... jag kanske sa nått elakt tillbaka det minns jag inte, men det var mest för att jag blev så chockad av vad personen sa......
Men iallafall.. om man då säger några dagar senare att allt e ok....då tycker jag att det SKA VA OK MED!
 Vi har möts 2 gånger sen denna händelse o personen hälsar inte.
o det verkar ibland som att personen har pratat med andra männsikor om dethär så att dom också tycker illa om mig...
Vet ni vad det värsta är???!!! Jag vet fortfarande inte vad jag har gjort för fel!!!! efter ETT ÅR!
Vad gjorde jag för fel, varför detta agg?


...måndag...

I dag är det måndag. Mår lite bättre i dag. Mådde bra en stund på dagen i går men det höll inte i sig så länge.
Gick upp vid 9. Man vill ju inte sova fööör länge så man vänder på dygnet.
För det gör man så det räcker på helgerna.

Idag ska jag slänga in en tvätt. Har redan varit ute o gått med Diesel och Zelda på en promenad och satt igång en eld så man får lite värme i huset.

Häromdagen skulle vi äta, o Kim hade fått en pastamaskin så han ställde sig o gjorde hemmagjord pasta. Det var gott!  

På tal om nått helt annat så har mina orchidéer börjat "om" igen. Små fina knoppar på. Trodde aldrig att jag skulle klara av att få dom att blomma igen. Men titt på fan!

Nu sitter jag på skype o pratar om drömmar med Bullen. Lustigt det där med drömmar på nätterna. 
Man kan ha likadana drömmar som andra personer som man står nära. Hur stor e chansen lixom...

Drömde en gång att det var JAG som dödade pappa...DET mina vänner var INTE en trevlig dröm. Undrar varför man drömmer sånt egentligen.  Hoppas det aldrig händer igen!

Skriver lite mer sen...i eftermiddag när jag har tänkt igenom det hela lite mer.







suck

det är jobbigt att inte må bra.... mådde bra en sväng mitt på dagen i dag men sen kom det tillbaka. Så jag blir nog hemma i morgon. gick hem tidigare från jobbet i fredags. Har bara varit hemma hela helgen o tagit hand om mig själv.

Tog med kameran ut i går när jag var ute med hundarna. Fick en mysig kvällsbild i snön... =)
Fick juh en ny digitalkamera av Kims syster o hennes kille i julklapp =) Tack Mysan o Henke!
Lägger in en fin bild som jag tog för några dagar sen också =)

Dags att sova. men det är ju inte så lätt när man måste springa på toan helatiden juh =)
Pratade med Josan en kortis förut ikväll...saknar henne =(

Tycker synd om Sandra som fortfarande har sin dator på lagning...men nu måste det vara 2 veckor kvar bara tills den e klar. Så hon kan vara med o wowa igen =) Ikväll åkte hon hem till Bullen o lånade hans andra dator så hon kunde vara med lite.

Måste fixa ett nytt jobb...alldeles förlångt att åka till Fagerhult så där kan jag ju inte jobba hur länge somhelst.
Ge mig ett jobb nån!!!





Oj Hade jag en blogg

Satt o läste Josans blogg. Sen kom jag på att va faan har inte jag en gammal blogg som ligger o skräpar nånstanns...å jooo det hade jag.

Jaha...för att sammanfatta det som har hänt sen jag skrev sist så......
vad skriver man.....

* Linda har fått bebis! Elias..sjukt söt liten krabat. Känns konstigt att hon har blivit mamma.
* Kims föräldrar ska flytta till Botswana om typ 1 månad.  Gött! Då vet man vart man ska åka på semester
   nästa gång.
* Syrran ska ha barn =) Faaaaan va kul!!!!!!!!
* Jag har blivit varslad från Posten. Va arbetslös i 2 månader o har nu jobb via ett bemanningsföretag på
   Fagerhults belysning som montör. Det får funka sålänge.
* Jag har umgåtts lite mer med Elin Lantz vilket jag tycker e underbart. Vi pratar mer i telefon med.
* Sonja har blivit sambo och förlovad med en suuuuuper gullig kille Nicke! Är så satans glad för hennes skull.
* Kims syster Ida har förlovat sig med John!!!!! Helt underbart!
* Mamma har börjat samarbeta med en tjej från Spanien som vill sälja hennes grejer. Hoppas det blir bra !
* Kim fortsätter sitt pluggande till Elektriker. Klar till sommaren hoppas vi =) sen e re jobb som lärling.
* Jag blir bara mer o mer kär i min underbara sambo Kim. Han måste vara mitt livs kärlek för vi har varit i hop
   i 4,5 år och jag älskar han så fruktansvärt mycket!
* Jag o Kim var o semestrade i Danmark med bil o tält en vecka i sommras. Det var asmysigt! Loved it!

Har säkert glömt massor. Men det får komma i kommande inlägg när jag kommer på det!


Peace love and understanding!!


RSS 2.0