Det som gömms i snö kommer fram i tö....

Det som gömms i snö kommer fram i tö....
Har precis varit ute i trädgården och plockat undan en hel icapåse med skräp.
Raketrester, champagneglas hela och trasiga, Champagnekorkar,papper,plast,pinnar m.m....
Passade på att klippa bort lite nya skott som kommer upp från trädrötterna med...dom är så många!
Men räfsa löv o annat dylikt tar vi en annan dag.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills Jag o Kim åker till Dalarna till syrran. Ska bli så himla kul. Man träffar juh inte henne o Mathilda så ofta, o så har hon ju bebis i magen med =) stolt över min syster o verkligen jätteglad för hennes skull!!

Gick förövrigt bra i onsdags på gymmet med Linn, trodde inte att benen skulle sitta kvar hela vägen hem, men de gjorde dom. O hur otroligt det än låter så fick jag ingen träningsverk o jag fattar inte det själv! 
Hur gick de till? Trodde jag skulle ha sån träningsverk att jag blev tvungen o stanna hemma på fredagen. Men så bidde de inte.

Mia o Kalle Lindén fick nyckeln till sitt hus i går! typ 5oo meter hem till dom från oss nu. Tror Kim tycker väldigt mycket om det =) SÅ vi var där o kollade läget på kvällen när vi hade kommit hem från Visingsö i går. Alla var typ fulla redan men dom hade iallafall fått in allt i huset, så det var bara att plocka upp allt som var kvar att göra. Vi åkte hem o lämnade hundarna o så tänkte vi åka tillbaka till dom o umgås men Kim fick åka själv. 
Jag stannade hemma med värdens huvudvärk.... =(  staaackars mig.
Kändes som huvudet exploderade varje gång jag eller någon annan bara öppnade munnen.
Kollade på "En Shopaholics bekännelser" Helt okej film.
Efter den blev det "Titanic". Det var längesen...fortfarande lika bra.

Ikväll ska vi nog äta pizza. Och jag o Kim ska förhoppningsvis disskutera om Kryssning. Övertalning, övertalning.
O så wow. Förlåt alla, men jag tycker faktiskt att det är kul. Och min bror, min sambo, min syster o massa kompisar spelar...så det är la kanske grupptrycket!? hehe...kan ju skylla på de iallafall.

Jag, Bullen o Ann-Sofie back in tha old days....

wow

väntan på flygplatsen... stackars flickorna

Kims tre systrar åkte i lördags till GBG på Kent konsert.. o den e jag inte så avundsjuk på...mest lättad att jag slapp åka. Men i söndags hoppade dom på planet som skulle ta dom till Paris för en "kort" mellanlandning på 11 timmar o sen vidare på nästa flyg till Johannesburg för att bli upphämtade där av Mor o Far o åka hem till deras lägenhet i Gaborone/Botswana. MEN...flyget från Paris blev inställt o jag vet inte hur det har gått. Men det verkade som att dom skulle få vara kvar i Paris över natten o flyga till Johannesburg dagen därpå i stället. Men när dom skulle ha landat i Johannesburg var tydligen gränsen in till Botswana stängd...så det blev ytterligare en natts väntan...så jag vet faktiskt inte om dom e framme än.... Tycker synd om dom! Jag tror vi alla vet hur tråkigt det är att sitta fast på en flygplats fleeeeeeeeeeeeera timmar...=(  

pratade precis med John...Idas pojkvänn... o han sa att dom antagligen inte är framme  i Johannesburg än. utan är la där i natt eller ikväll o får bo på hotell där tills i morgon så kommer Mojje o Thomas o hämtar dom...

Tänker på er! o hur tråkigt o jobbigt det måste vara...

Kim är o tränar... o på onsdag ska jag vara duktig o träna med. Ska med Linn efter jobbet o träna lite innan vi åker till Jenny på kvällen. Ska bli trevligt o träna lite.... får se hur mycke jag orkar bara. Linn e ju sådär duktig o tränar varje dag nästan .... så duktig e ju inte jag.  Men jag har gått ner 7 KILO!!!! måste vara att vi inte dricker så mycket coca-cola längre.... =) mi like att jag har gått ner 7 kilo =)

Hämtade Fagerhult´s kläder i dag...så nu e jag officiellt en Fagerhultare. Tjohoo!

snabbaste veckan ever...

Det blev ingen Melodifestival för min del förra helgen... Vi åkte visst till Mjölby istället o firade Malins födelsedag. Det var så mysigt o få träffa alla. Vi åt mysig middag på Zebban o sen bar det av till Parken. de va skojj skojj...
Flickorna ska iväg på kryssning den 6 maj tror jag de va. Men jag vet inte om jag kan följa med än. Det vore ju så kuuuul.

Den här veckan har gått sjuuuukt fort! Det är lixom torsdagkväll redan. snart dags o sova, o sen ska man göra sista dagen på jobbet för denna vecka. slutar en timme tidigare i morgon med.
Vi blir hemma denna helg.
Sandra, Bullen o Ante kanske vill komma o lana??

Nu kommer våren krypandes på sina bara knän... =) snön smälter sakta men säkert. ***Jag längtar!***
Förra året på påsken va vi hos Syrran i Dalarna o då stog Kim i snön med bar överkropp.det var varmt o skönt som tusan. Vi ska åka dit i år igen över påsk. Torsdagen den 1:a april bär det av vid lunchtid mot Dalarna o Rättvik. Ska bli kul o träffa Ann-Sofie o Mathilda o Claes o Ann-Sofie´s stooora mage.  =)



Scrap, "sovmorgon", jobb, kakor....

I dag råkade jag försova mig....2 timmar!! Vaknade av att Adecco ringde o fråga vart jag var o jag sa att jag sov varpå Personen i andra sidan luren säger: "jaha va bra, vilken tur!" ???
När man försov sig på posten fick man jordens utskällning. Men det Johan på Adecco ville ha sagt va, vilken tur att du bara hade försovit dig, vi var oroliga att det hade hänt nått.
jag blir nästan chockad, hasr inte varit på ett arbete någonsin där man verkligen bryr sig om varandra.  Börjar nu istället att gilla Fagerhult mer o mer.

Vilken tur då att jag från den 22 mars blir fastanställd på Fagerhult o kommer alltså inte längre vara där via bemaning. =) Mitt första fasta jobb!!
Bakade kakor i går, Brysselkex som jag tog med i dag till jobbet som kompensation för att jag försov mig.
Dom va populära, för dom tog slut...allihopa. O alla sa att dom var jättegoda och att jag måste baka dom nån mer gång. =) Då blir man glad. Va lite nervös för att folket inte skulle tycka det var gott. Men de gjorde dom.

Har inget planerat i helgen då vi e luspanka så i morgon tänkte jag.....hör o häpna....kolla på Melodifestivalen!
Har inte kollat på det alls, men jag tänkte att eftersom att jag ändå är hemma o inte har nått att göra kan jag väl kolla på det då...det är ju faktiskt final. Nån som vill komma o kolla med mig? Tror inte att Kim e så sugen.

Har scapat lite, gjorde ett jättefint KRAM-kort till S, o ett kort till M som fyller 24 =) hoppas du får en jättemysig kväll i morgon med vännerna. tråkigt att jag inte kunde komma. Men nästa månad så SKA jag till Mjölet. Då vill jag ha date med Sonja, Sandra o Malin!

Min älskade Josan har kommit hem så jag har nån att mysprata med till kvällsciggen =)

?

ska man verkligen nöja sig med det som erbjuds?

bäst o hålla tyst

Har inte skrivit så mycke på sista tiden, det är för att jag e inne i en depp period. O jag orkar inte sitta o beklaga mig. Har man inge kul eller positivt o skriva så är de likabra o inte skriva alls =)
De e kanske för att de e vinter o kallt, men de går nog över.

Saknar min Prinsessa, tråkigt o inte ha nån o ringa när man tar kvällsciggen... Jag hoppas att du hade kul i Holland o att du får ännu trevligare nu när du är i Belgien.... LOVE YA!!!!

RSS 2.0