tankspridd

deprimerad o tankspridd till tusen....inge bra o skriva då. inte här iallafall...skriver av mig på papper idag känner jag


Nu jävlar ska här tränas

I dag har jag varit duktig... eller jag har inte varit duktig än, men på god väg. Jag har bokat mig på ett spinning pass på 30 minuter på onsdag kl 18.30 här på träningsstudion i Tenhult. Kim jobbar ju på kvällarna så jag e ensam hemma, så då kan jag lika gärna träna lite. På Tisdag ska jag o Linda E ner till Huskvarna till Friskis & Svettis på nått dans pass. det ska bli himla kul. o vecka 20 börjar dom med Jive  på onsdagskvällarna här i Tenhult. Det ska jag gå på. Det låter askul!

Idag har jag varit hos Ida T o luktat lite på hennes lilla bebis! Dom luktar juh så gott!!!! O klappat på alla hundarna. Dom som är på bilderna på förra inlägget. Är lite kär i den vita långhåriga chihuahuan Channel.



 Kim är på återföreningsfest i Gränna. Det är tydligen 10 år sedan de slutade gymnasiet.
Så jag e ensam hemma o nykter så jag kan hämta han i natt. Börjar bli lite trött...  får sätta på lite musik.

GRATTIS till Ida o John som dingade 80 i natt!! Åkte ner till dom o lämnade deras bil som vi hade lånat. Då köpte jag med mig en bukett med rosa fina blommor o skrev: Gz till ding lvl 80! Eluneia o Custos! lite kul tycker jag själv. Dom har inte fått blommor av oss när dom har fyllt år, men när dom dingar 80 får dom det =) knäppa som vi e.




Vårat vardagsrums projekt går inte riktigt som vi vill. Vi har fastnat lite. Hoppas komma igång o börja på ny kula i morgon. Då kommer Kim va bakis, men han får offra sig.
Nästa helg är det jag som ska ut o festa. Ska på födelsedagsfest hos Linda H på jobbet. Det kommer nog bli jättekul, bara tjejer som ska komma tror jag.

Vår bil har låtit väldigt konstigt när man bromsar. Så i fredags lånade vi en bil så Kim kunde kolla vad som va fel. När han hade pillat lite på bromsklossarna så var det inte svårt o förstå vad som var fel. Här är en bild på vår gamla bromskloss o en ny som vi monterade på istället. Inte mycke kvar av den gamla.


fix o don (ej jobbrelaterat från linan)

Haha...längesen jag skrev...igen!  Har haft mycke för oss så man har inte ro o sitta o skriva, o när man kanske har tid så har man inte lust istället.

Ska ner o klippa mig kl 17 idag. Ska bli kul, har inte bestämt hur jag vill ha än bara. Men lutar jag mig lite bakåt nu så når det ända ner till rumpan =) men längden vill jag nog ha kvar.
Bokade så det finns tid till att färga o göra slingor med om jag vill.

Magen spökar fortfarande. Pratade med vårdcentralen i går o idag ringde vår företagsläkare med. o pratade med mamma igår, så nu har jag inlett en fasta.....ska bli intressant. Inte för att banta utan mer för att tömma magen o börja om lite på nytt eller vad man ska säga. Mycke vatten blir de... ska la prova en vecka iallafall. Så får vi se.

Hemma har de hänt lite med. Vi har målat om taket i vardagsrummet till helvitt. Mycke finare.



 Köket e fortfarande vitlaserat bara, men de får bli nästa projekt. Rivit ner alla tapeter i vardagsrummet med, i helgen kommer nog tapeterna upp.  Det kommer bli så fint. tänkte ta kort på tapeterna, men det syns ju inte hur fina dom är på kort. Blir bättre o ta ett kort när det är klart sen o dom e uppe på väggarna. 
Hade tänkt o ha lila detaljer därinne då. Köpte ju två jättefina lila ljushållare när vi åkte hem från Dalarna för ett tag sen.



Så hittade jag jättefina lila lyktor att hänga i fönstret på coop. Dom matchar asbra =)
Vi har även bytt ut vårt glas soffbord mot två 50:- "ek" bord från ikea. blev bättre faktiskt tycker jag själv.
O så slipper Kim slå i kanterna helatiden med.



Guuud vilket fint väder det har varit i helgen. SOOOOOOOL! Ida va här en sväng o tog en fika på altanen i helgen med sin lilla bäbis Eddie. Hon hade med sig Nemo med (hennes Kinesiska Nakenhund) o hennes mammas två chihuahor?!?... (vafaaan, hur skriver man chihuahua i plural??????)





Brorsan o Emelie va här i helgen så vi gick ut på krogen o mötte upp Linda, Mysan o Emelie ner i stan.
Jag hade iallafall jättetrevligt. 
Dagen efter skulle Kim åka på träning så han satte sig i bilen o startade den o kom på att han hade glömt handduk.
Så han sprang in o hämtade en o när han kom ut igen låg bilen i diket!!!
 Då hade han glömt lägga i handbromsen så den hade rullat iväg....HAHAHA!! Va vi skrattade!


 
o Hundarna slänge vi juh in i bara farten så när vi hade fått upp bilen ur diket o gick in så hade hundarna ätit upp allt på bordet. Brödet, skinkan o gnagat på osten =) dom tyckte nog bara att det var trevligt o bli lämnade ensamma inne när vi fixade med bilen. Mätta va dom iallafall.
När dom hade åkt hem så var vi ute i trädgården en sväng o grannarna va också ute så vi började prata lite o det slutade med att vi satt inne hos dom o drack kaffe o pratade till kl 11 på kvällen. Det var trevligt, Fick titta runt lite i deras gigantiska hus. Hade nog gått vilse därinne om jag gått ensam. Fint o gammal o högt i tak... MYYYYYS!

RSS 2.0